About

OM MIG...

Hej, Jeg hedder...


Erling Wind Olsen


Jeg er amatør fotograf og har base i Slagelse på Vestsjælland.Jeg har fotograferet siden jeg var 16 år og nyder hvert et sekund af det. Jeg har stort set altid mit kamera med mig og fanger på den måde mange skæve vinkler af et almindeligt liv. Derudover synes jeg at HDR fotografering i naturen er super spændende og den type billeder giver ofte en ekstra dimension da kontrasten og farverne i billeder ofte er voldsommere end på et almindeligt foto.


I studiet elsker jeg at lege med lys og skygge. Den meget skarpe adskillelse i Low Kay fotografering fra totalt mørke til fuld belysning syne sjeg giver nogle spændende billeder. Det tager tid at få helt rigtig,men når det "sidder i skabet" er effekten også rigtig god.


Derudover er jeg altid frisk på nye udfordringer og projekter så hvis du sidder med en god ide efter at have læst dette så kontakt mig endeligt. 

JEG KIGGER ALTID EFTER NYE MODELLER ...


Lad os lave nogle gode billeder sammen!

TFP FOTOGRAFERING


Hvis du går med en model drøm i maven er noget af det første du skal have lavet et portefolio du kan vise frem. Dette kan ofte være en meget bekostelig affære og derfor er TFP en meget økonomisk måde at få startet din mappe. 


TFP bygger på princippet "Noget for Noget" og forkortelsen står egentligt for "Time For Print" og dækker over at fotografen får lov til at øve sig gennem en session mens han samtidigt garanterer at modellem får et antal redigerede og færdiglavede billeder til sin portefolio. 


Jeg kan IKKE printe billeder og leverer derfor digitalt men princippet er det samme og ved en TFP session vil der, ligesom ved alle andre fotosessioner blive indgået en, for begge parter, juridisk bindende kontrakt omkring brugen af billederne.