Home


VELKOMMEN TIL MIN SIDE
Hej, Jeg hedder Erling Wind Olsen


Jeg er en ivrig amatørfotograf med mange års erfaring indenfor fotografering. Jeg har eget studie i Slagelse og arbejder meget med natur fotografering samt TFP og model fotografering. Jeg vil rigtigt gerne dygtiggøre mig indenfor portrætter og studie og har du ideer, ønsker eller forslag er du velkommen til at kontakte mig og høre om vi skal tage nogle billeder samme.

MINE BILLEDER


Nedenfor kan du klikke dig ind og kigge lidt nærmere på mine billeder. Nogle er gamle og nogle er nye. Jeg håber du kan lide hvad du ser og du er velkommen til at kommentere dem - Jeg er på ingen måde perfekt men billederne er alle eksempler på en hobby jeg sætter stor pris på...

Hvis du i gennemgangen af billederne ser et du kunne tænke dig, så skriv endeligt til mig - Så finder vi en størrelse og en pris som passer dig... 

STUDIE

Jeg fotograferer gerne i studie og elsker at lege med lys/mørke eller Low Key fotografering. Jeg har et lille studie hvor jeg bor og jeg bruger ofte TFP (En gratis aftale mellem en model og fotograf hvor fotaografen får lov til at øve sig og modellen får nogle billeder til sin portefølje) så sig endeligt til hvis det er noget du er interessaret i.

NATUREN

Er der noget federe end at gå i naturen med sit kamera og fange skyerne og lyset på alle tider af året. Det er meget sjældent der ikke er et motiv man kan fange i det altid omskiftelige vejr i Danmark. Jeg bruger ofte HDR teknikken hvor farver og kontraster bliver fremhævet i fotoet.

VERDEN

Jeg har altid kameraet med på rejser og nyder at opleve verden gennem fotograferingen. Motiverne er mangfoldige og mulighederne for at lave gode "skud" er altid til stede - Også uden det nødvendigvis bliver almindelige rejse fotos. 

AKVAREL

Photoshop kan rigtigt mange ting og jeg ved at jeg kun skraber overfladen, her men dette er mine bud hvad fotokunst også kan være - Alle billederne herinde er akvarel imitationer, da jeg synes det bryder de skarpe linier der nogle gange kan være i et fot0 - Nedenfor finder du også "Van Gogh" og flere andre...


OLIE MALING

Her finder du nogle andre bud på hvad en lang og koldt vinteraften foran Photoshop også kan føre til :) Her er de originale linier i billedet næsten gået tabt til fordel for penselstrøj og spændende farver - Ekspressionisme ala Van Gogh

SUNSETS

Er der noget smukkere end en sol der går ned - Over havet, over en mark eller "bare" går ned. Mange kæmper med et godt billede da man "skyder" i direkte modlys men her er et par af mine bud :)

DYR

Jeg elsker at fotografere dyr - Og specielt hvis jeg kan fange de lidt mere specielle situationer. Om det er Isbjørnen som hviler sig eller abeungen på opdagelse måske første gang i dens liv. 

BY MOTIVER

Dette er ikke så meget Urban Photography som indtryk fra bybilledet - Ofte gamle huse som har et specielt udtryk eller stemning omkring sig. Her udmærker Danmark sig heldigvis da vi er rigtig gode til at passe på vores kultur arv.